Walk in the Park Netwerklunch voor herhaling vatbaar

‘Je brengt je partners en leden op een veilige manier even bij elkaar. Het verhoogt de vitaliteit, want van beweging en verbinding worden mensen in het algemeen blij,‘ aldus Leonard van Spronsen van Business Netwerk Haaglanden (BNH).

De eerste editie van Walk in the Park BNH Netwerklunch afgelopen dinsdag en gisteren in het Westbroekpark te Den Haag kan dan ook in de boeken als ‘succesvol’ bijgeschreven worden.

Foto (vlnr): Jimmy Huijbers, Timothy van Heugten, Arjan Pron en Raymond Talsma in de startblokken

Met de flexibele, uitstekende broodjesbereiding van Robert Jan Vermeulen van Greens in the Park was het heerlijk toeven in de buitenlucht. De route van ongeveer 3,5 km werd in kleine groepen met veel enthousiasme afgelegd. ‘Je merkt dat mensen het prettig vinden als het op een veilige manier kan,’ aldus Leonard van Spronsen die samen met Steven Corijn en Marjan van Berkel een voorstander is om de ‘nieuwe’ mogelijkheden van ‘het netwerken’ in deze bizarre tijd verder te ontdekken. ‘Uiteraard Coronaproof’.

Dank aan de in totaal zestig deelnemers: met o.a. Rolien van Groeningen, Wesley Van Heugten, Jimmy Huijbers, Arjan Pronk, Timothy Van Heugten, Duncan Smit Leo van den Nouweland, Daniel Smits, Bart Caminida, Mark Buytelaar, Andre van Herk, Yvonne van de Kroft, Robert van de Velde, Michiel Ceha, Jimmy Huijbers, Bart Jan Smittenaar, Michael Lentze, Diana Boer, Rob de Rooij, Wesley va Heugten, Maiko van Dam e.a.

Meer weten over Greens in the Park: zie www.greensinthepark.nl

 

Terug naar home