Sneltest Covid-19 op testlocatie Nootdorp

Snel, handig & ideaal voor alle partners/leden vanuit BNH: de sneltest Covid-19 in Nootdorp!

Testen, testen, testen … in combinatie met een vleug, flexibel, maatschappelijk ondernemerschap. Dat kun je wel overlaten aan Marcel, Tim en Wesley van Heugten, met Van Heugten Tours en Mobiwerk premium lid van Business Netwerk Haaglanden. In samenwerking met Jeroen Pronk van Veiligheidop1.nl zorgden ze voor een knap staaltje maatschappelijke betrokkenheid door het opzetten van een (snel)testlocatie op het terrein van Van Heugten Tours aan de Reflectiestraat 19 te Nootdorp.

 

Foto: kringlid van BNH Robert Medenblik (l) is enthousiast over de sneltestlocatie. Rechts Tim van Heugten.

 

‘Nee, niet kosteloos, maar wel volgens alle wettelijke regels die er zijn. Uitval van personeel wegens mogelijke coronabesmetting en preventieve quarantaine is ook een flinke kostenpost. Het grote voordeel van de sneltest is dat je binnen 20 minuten na het afnemen van de neusswab een testuitslag hebt, aldus Wesley van Heugten. ‘Je kunt dan weer aan het werk of gezellig bij je ouders langs’.

En uiteraard was Omroep West – eveneens lid van Business Netwerk Haaglanden – er als de kippen bij om verslag te leggen van deze ontwikkeling. Lees het volledige verslag: https://www.omroepwest.nl/nieuws/4149722/Wij-voldoen-aan-eisen-reageren-commerciele-teststraten-uit-regio

 

 

 

Terug naar home