Laatste proefrijdag waterstof komende maandag 5 oktober!

Het is gelukt! Alle 17 Hyundai Nexo die de Haagse ondernemer Jan Paul Kerkhof van B. Kerkhoff & Zn. – partner van Business Netwerk Haaglanden – met een aantrekkelijke subsidie had aangeschaft, hebben inmiddels een nieuwe eigenaar. Deze op waterstof aangedreven auto viel met flinke subsidie te leasen.

Komende maandag 5 oktober gaat ook de laatste proefdag tóch door. ‘Er is veel interesse in waterstofauto’s met aantrekkelijke subsidie. Voor de liefhebbers heb ik nog een aantal mooie Toyota Mirai’s ter beschikking. Deze kunnen zowel gekocht worden of in de lease,’ aldus de enthousiaste Kerkhof die ‘waterstof’ strijder is van het eerste uur. ‘Waterstof is een gas dat niet, zoals aardgas uit de grond gehaald kan worden. Het moet geproduceerd worden. Het grote voordeel van de waterstofauto’s is dat er geen luchtverontreiniging ontstaat. Waterstof heeft als tweede voordeel dat het quasi-onuitputtelijk is’, aldus Kerkhof.

De ondernemer heeft op 12.000 vierkante meter een tankstation (25 pompen) met twee autowascentra (Mc Wash) in Den Haag en één in Rijswijk. Groene waterstof tanken is bij ons iedere dag mogelijk. Wij beschikken over twee pompen, één voor 350 bar en de andere voor 700 bar’, aldus Kerkhof.


Ook proefrijden in de Toyota Mirai? Mail naar info@kerkhof.com

 

Terug naar home