CFO Centrum nieuw kringlid Business Netwerk Haaglanden

Hoe langer Leonard van Spronsen van Business Netwerk Haaglanden (BNH) sprak met regio-directeur Pieter Verhees van CFO Centrum, hoe meer overtuigd hij werd van de toegevoegde waarde van Verhees in het BNH-netwerk. ‘Een mooie toevoeging in ons netwerk,’ aldus Van Spronsen. Welkom Pieter!

Pieter Verhees licht in het kort toe: ‘CFO Centrum is dé specialist op het gebied van het aanbieden van parttime CFO’s. Dit houdt in dat het CFO Centrum het mogelijk én haalbaar maakt voor MKB bedrijven om één van de leidende financiële directeuren in Nederland op parttime basis aan te nemen tegen een fractie van de kosten van een fulltime CFO. Omdat we in internationaal verband werken, met een team van meer dan 150 CFO’s over de wereld, beschikken we over een schat aan ervaring waar al onze klanten hun voordeel mee kunnen doen.’

‘Wij zijn actief bij grote en middelgrote bedrijven in een diversiteit aan sectoren. ‘Dat betekent dat wij beschikken over een uitgebreid netwerk. Wij zijn blij om ons aan te sluiten bij BNH, zodat we kennis en netwerk kunnen delen met elkaar,’ besluit een enthousiaste Verhees.

Meer weten? Zie www.cfocentrum.nl

Terug naar home