Tender Services Group nieuw lid Business Netwerk Haaglanden (BNH)

Binnen het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) ontbrak het écht aan een bedrijf zoals de Tender Services Group van onderneemster Marielle van der Keur: een partner bij succesvol aanbesteden, waar voor vele bedrijven kansen liggen in het verwerven van nieuwe opdrachten. Kortom, welkom Marielle bij het netwerk van BNH!

 

Foto (vrnl): Marielle van der Keur in gezelschap van Freddy van de Bergh, Claudio Bolman en Frank Geleijnse tijdens DMD

 

Afgelopen maandag was de doopproef binnen het netwerk van BNH. Bij de Harbour Club Den Haag voelde ze zich direct op haar gemak en was het gelijk nuttig in de contacten. ‘Een prettige sfeer van verbinden, zonder dat mensen zich opdringen. En dat was fijn,’ aldus  Van der Keur.

Met Tender Services Group is Van der Keur zelf al jaren succesvol op strategisch niveau in de professionalisering van complexe tenderprocessen. ‘Onze experts in succesvol aanbesteden zijn de ogen en oren in het veld van aanbestedingen. Wij overzien de totale scope, brengen complexe vraagstukken terug tot de kern en signaleren kansen waar niemand anders ze ziet. Een gids in een woud van haalbaarheid, regels, criteria en inschrijving. We delen kennis en zorgen voor focus,’ aldus Van der Keur die met haar bedrijf aan de Dr. Lelykade te Den Haag gevestigd is.

Meer weten over TSG of Marielle? Neem contact op of kijk even op de site www.tenderservicesgroup.com

 

 

Terug naar home