Nieuw lid Erik de Beer van Main Sales Europe BV: ‘Een (kerst)cadeautje krijgen is toch altijd leuk?’

‘Elk mens vindt het toch leuk een cadeau te krijgen? En kerst is daarvoor een ideaal moment’, aldus Erik de Beer, eigenaar van Main Sales Europe BV én nieuw lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH). ‘En het netwerk vind ik van belang, vandaar dat ik graag aansluit bij BNH.’ Welkom Erik!

Met de kerst voor de deur is de drukte in volle gang. De Beer: ‘Main Sales Europe BV levert en bedenkt promotionele producten die appelleren aan de waarden, dromen en behoeften van mensen. Creativiteit in kerstpakketten is daarbij één belangrijk, onderscheidende kracht. Iedereen is welkom om onze inspiratieruimte in Nootdorp te bezoeken.’

Kwaliteit staat bij De Beer hoog in het vaandel. Met de behaalde ISO 9001 en ISO 14001 certificaten bevestigt De Beer dat. ‘Maar het belangrijkste is dat onze klanten blij, verrast en vooral tevreden met ons zijn. En daar werken we elke dag hard aan’, aldus de enthousiaste ondernemer.

Uiteraard is Erik de Beer komende maandag ‘live’ aanwezig tijdens DMD in the Harbour Club Den Haag. ‘Met cadeautje…’, verklapt De Beer.

Benieuwd naar Main Sales Europe BV? Kijk op www.mainsales.nl

Terug naar home