LEVEN Magazine #45: 148 pagina’s lees en kijkplezier

Wat had bladmanager Diana Boer het weer goed voor elkaar met de 45e editie van Leven Den Haag. Complimenten! Helaas zonder lanceringsborrel deze keer maar het resultaat is er niet minder om. Een prachtig magazine met een blik op de Haagse gemeenschap.

Een feest van herkenning voor Business Netwerk Haaglanden. Met o.a. een fototerugblik van het Champagne ontbijt bij het Luden van John Prins én diverse reportages en advertenties van leden uit het netwerk.

Van Zet Staalconstructies BV wordt door Melissa Frieser mooi onder de aandacht gebracht en Peter Boelhouwer van DB Evenementen laat zijn creativiteit in ondernemerschap blijken in deze roerige tijden. Richard van Maurik is present met de rol van de Rabobank in het 1,5 samenlevingsplan en advertenties van Provite (Margot Houtaar), Wittebrug (Daniel Smits) en Vermogen in Balans (Gregor Pak) zijn zichtbaar.

En uiteraard een pakkend artikel over de visie van Rolien van Groeningen. Hoe zij als vrouwelijke ondernemer na vier overnames een kwalitatief hoge dienstverlening met haar bedrijven Domestic Outsourcing en KSV Facilitair nastreeft. Kortom, de moeite waard om te lezen.

Foto (Bron LEVEN DEN HAAG): Rolien van Groeningen van KSV Facilitair/Domestic Outsourcing

 

LEES HIER het volledige magazine!

Terug naar home