HJF Advocaten nieuwe partner van Business Netwerk Haaglanden

‘We zijn een van oorsprong Haags advocatenkantoor. Hier liggen onze roots. Al enige tijd zijn we lid van Business Netwerk Haaglanden en we vinden het een uitstekend, zakelijk platform om onze dienstverlening nader te profileren. Vandaar treden we graag toe als partner’, aldus Steven Jonker en Lieberte van Walree van HJF Advocaten.

Foto (vlnr): Leonard van Spronsen, Lieberte van Walree, Steven Jonker en Steven Corijn

Gisteren was het dan zover. Een heugelijk moment met de ondertekening van het partnercontract waarbij HJF Advocaten zich nog nauwer aan het netwerk verbindt. Leonard van Spronsen en Steven Corijn zijn verheugd met de intensievere samenwerking: ‘Partners kunnen zich in ons netwerk exclusiever profileren en uiteindelijk betekent dat meer verbinding en uiteraard ook leadgeneration. Hoewel new business genereren niet het expliciete doel is, helpt dit wel met het succesvol uitbreiden van het netwerk. Daar kun je niet omheen’.

HJF Advocaten is een advocatenkantoor met vestigingen in Voorburg en Rotterdam met in totaal 24 medewerkers. Het advocatenkantoor richt zich voornamelijk op de zakelijke markt op het ondernemingsrecht in algemene zin en het intellectueel eigendomsrecht.

Meer weten? www.hjfadvocaten.nl

Terug naar home