Handig, snel én flexibel: welkom Lease Express bij Business Netwerk Haaglanden

Tegenwoordig levert Lease Express naast de bezorgscooter voor de horeca ook E-bike elektrische bezorgfietsen. Het bedrijf van CEO Jeroen Kempke heeft de beschikking uit verschillende modellen om klanten zo goed en uitgebreid mogelijk en op maat te kunnen bedienen. Vanaf heden zijn we blij te mogen melden dat ook Lease Express lid is van Business Netwerk Haaglanden. Welkom!

‘Veel van onze klanten willen duurzaam ondernemen en dan kan met Lease Express. Inmiddels hebben wij inmiddels het grootste gedeelte van ons scooterpark al gewisseld naar de euro 4 variant om zo schoon en duurzaam mogelijk te werken. Voor de ‘business’ tak hebben we verder een Business Scooter op elektra.  Handig als je regelmatig in het drukke Haaglanden even snel naar een afspraak moet. En dat allemaal volgens ons uniek lease-concept’, aldus de Haaglandse ondernemer.

Leasen is al mogelijk voor een bedrag vanaf € 35,- per week. Ook is het mogelijk om voor de (eigen) scooter een onderhoudscontract bij Lease Express af te sluiten. Dat is handig, je komt nooit stil te staan en bezorging is gegarandeerd. Zeker in de randstad heeft Lease Express de snelste opvolging op storingen.

 

 

Meer weten over Lease Express? Zie www.leaseexpress.nl

Terug naar home