Een schoon én veilig leven voor even tijdens Prinsjesdag 2020

Hun rol bij Prinsjesdag 2020 bleek van levensbelang. Want wát als Prinsjesdag 2020 door hun handelen in het teken zou komen te staan van een Haagse corona ‘brandhaard? Nee, dat zou Van Heugten Tours en Bolman Cleaning Services – beiden aangesloten bij Business Netwerk Haaglanden –  niet overkomen. Want bij beide organisaties staat veiligheid als topprioriteit bovenaan.

Van Heugten Tours – die tijdens Prinsjesdag 2020 met alle egards het busvervoer van alle genodigden mocht verzorgen –  én Bolman Cleaning Services die voor, tussen en na de ritten door zorg droeg voor  het perfect desinfecteren van het gehele busvervoer. Een ideale combinatie tussen de twee leden van Business Netwerk Haaglanden die elkaar in het netwerk leerden kennen.

 

 

‘Het is mooi dat je elkaar op deze manier kunt aanvullen. Je weet elkaar steeds beter te vinden’, aldus een enthousiaste Claudio Bolman. Ook Tim van Heugten zag de samenwerking als een mooi begin: ‘Je weet gelijk dat de desinfectie bij Claudio in goede handen is. Uiteindelijk ga je beiden voor goede kwaliteit in dienstverlening. Dus dat past bij elkaar’.

Koning Willem-Alexander, Koningin Maxima en alle genodigden konden dus met een gerust hart in de schone en desinfecteerde vervoersmiddelen plaats nemen. In ieder geval een schoon én veilig leven voor even voor het koningspaar….

En Claudio Bolman? Die legde de samenwerking graag nog even vast op de gevoelige plaat….

Terug naar home