5Huizen Vastgoed & Leegstandbeheer sluit aan bij Business Netwerk Haaglanden

Onderneemster Miloeda Vijfhuizen had het al enige tijd op haar netvlies staan om zich meer te mengen in het steeds sterker wordende netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Maar nu is het dan écht zover: 5Huizen Vastgoed- & Leegstandbeheer als nieuw lid van BNH. Welkom!

De vrolijkheid en sympathie is van harte welkom bij BNH. ‘Wij hebben met 5Huizen Vastgoed- en Leegstandbeer al jarenlang ervaring met het beheer van leegstaand vastgoed door heel Nederland. Met tijdelijke oplossingen bieden wij tegen alle mogelijke leegstandrisico’s en voor ieder leegstaand object een oplossing op maat,’ aldus Miloeda die met haar kantoor gevestigd zit aan de haven van Scheveningen.

 

Foto: enthousiasme op en top…. Onderneemster Miloeda Vijfhuizen en medewerkster Inger Kaakebeen

 

Netwerken zit Miloeda in het bloed. ‘Sinds een aantal jaren ben ik samen met een aantal andere partijen mede-organisator van Vastgoedbubbels. Elkaar ontmoeten, kennis en netwerk delen in een gezellige omgeving vind ik belangrijk. Ook bij Business Netwerk Haaglanden verwacht ik dit te treffen. Ik deel mijn netwerk dan ook graag,’ de enthousiaste Haagse onderneemster.

Meer weten? Bel gewoon via 070-8876446 of stuur een mail naar miloeda@5huizenleegstandbeheer.nl

Terug naar home