Sportiff Company: sportkleding voor iedereen….

‘Sportkleding voor iedereen. Daar gaat het om bij Sportiff Company. Wij vinden dat iedereen unieke sportkleding van goede kwaliteit verdient. In onze formule krijg je persoonlijke begeleiding bij het realiseren en verkopen van een eigen collectie in slechts zes stappen’, aldus CEO Patrick Vierhout.

Foto: Leonard van Spronsen van BNH op bezoek bij Patrick Vierhout

De maand juli was voor Business Netwerk Haaglanden (BNH) o.a. dé maand om het partnercontract met Sportiff Company te ondertekenen. Vierhout, jarenlang ondernemer, is de oprichter van Sportiff Company dat als doelstelling heeft om sportkleding te maken voor iedereen, zodat iedereen met de juiste kleding kan sporten.

Vierhout is niet nieuw in de ondernemerswereld. ‘Ik heb mijn vorige bedrijf verkocht, ben na het einde van mijn concurrentiebeding weer gestart in de VS, waar we vooral sportkleding voor scholen maken. En nu met Sportiff Company lanceren we een uniek concept, waarbij je via een webshop je eigen functionaliteiten kunt toevoegen. Iedere vereniging kan door ons concept een eigen verdienmodel ontwikkelen.’

Nieuwsgierig? Kijk dan even op de website www.sportiff.company naar de demo webshop.

Terug naar home