Partner Ard Haan: terugblik op eerste half jaar…

Ook een BoitenLuhrs bal? Reageer snel!

‘De vakantie is al een eind onderweg. Voor sommige is de vakantie al voorbij, andere zijn nog op vakantie of gaan helemaal niet. Bij mij is de vakantie net begonnen en een moment van gezellig weg met mijn gezin, maar ook uitrusten van het gedane werk en plannen maken voor de komende maanden’, aldus Ard Haan van BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders, partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH).

Foto: Ard Haan tijdens het afgelopen Champagne Ontbijt bij Luden

Tijdens de Business Kring Haaglanden van BNH krijg je een mooie kijk in de keuken van de kringleden. Ard Haan: ‘Men laat zien waar ieder dagelijks mee bezig is, delen uitdagingen, kennis en spelen elkaar waar kan de bal toe. De bal, of beter: de BoitenLuhrs bal! Wat hebben we gelachen toen ik vertelde dat ik – net voordat de Coronacrisis uitbrak – 200 ballen met logo had besteld omdat het EK zou plaatsvinden dit jaar. Geen EK helaas, maar de ballen zijn en worden wel uitgedeeld!’

NB: Wil je ook de BoitenLuhrs bal toegespeeld krijgen? Stuur een e-mail naar ard@boitenluhrs.nl en de eerste 3 reacties ontvangen persoonlijk een mooi exemplaar van Ard Haan!

Terugblik:

‘Deze keer is het terugkijken toch anders dan de jaren hiervoor. Waren er begin van het jaar allemaal plannen gemaakt, medio maart konden deze voor een groot deel weer in de ijskast en moesten wij -net als alle ondernemers- onze plannen bij stellen, herformuleren en opnieuw delen met het personeel. Corona is toegeslagen, in mijn branche gingen rechtbanken dicht, bleven vonnissen uit en stapelden schulden zich op. Ondernemingen gingen failliet, maar gelukkig waren er ook genoeg die de kracht vonden om door te kunnen gaan. Ook wij gingen door, met elkaar de schouders eronder en doen waar we goed in zijn: openstaande vorderingen incasseren. Focus op onze core business’, aldus Haan die samen met Arjan Boiten partner is van BoitenLuhrs.

Hij vervolgt: ‘In de laatste lunch van de businesskring bij mij op kantoor mocht ik onze dienstverlening aan de andere leden en ondernemers verder toelichten. Als ondernemer verleen je diensten of verkoop je producten aan je klant en als tegenprestatie wordt daarvoor betaald. Wanneer er wel geleverd is, maar de rekening is niet betaald dan is dat erg vervelend. Als alle klanten dit zouden doen dan kan je bedrijf niet blijven bestaan. Een goede relatie met je klant en een goed ingericht debiteurenbeheer is dan van groot belang. Ook bij mij op kantoor proberen wij contact te hebben met uw klant (onze debiteur). Zeker in deze tijd waar Corona hard toe heeft geslagen is het van belang om met elkaar in gesprek te blijven. Met als einddoel een goede relatie houden met je klant en betaling van je factuur’.

Tot slot eindigt Haan: ‘Voor nu wens ik een ieder nog een fijne vakantie toe, goed weekend en sterkte en succes met de business en hopelijk tot snel!’

Reacties: ard@boitenlhurs.nl

Terug naar home