Cycle and the City nieuw lid van Business Netwerk Haaglanden

De optie om tijdens één van de verschillende fietstours op gouden koninklijke fietsen te eindigen in een sfeervol Haagse horecagelegenheid is hoopgevend. Maar de hartstocht, verpakt in echte Haagse humor waar Cycle and the City voor zorgt, past helemaal in het elan van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Met twee partners die graag verbinding, kennis en netwerk delen. Welkom Sylvester van Oel en Raymond Lier bij BNH!

Een tour met een knipoog naar de gouden koets. ‘Ja, dat klopt’, lacht Van Oel spontaan. ‘Cycle and the City biedt verschillende, unieke fietstours aan op gouden koninklijke fietsen. Tijdens zo’n fietstour laten we de toeristische hotspots van Den Haag zien, maar ook de verborgen parels. De tours zijn ontstaan uit passie en liefde voor Den Haag. Tijdens zo’n fietstour zien de deelnemers de toeristische hotspots van Den Haag, maar ook de verborgen parels. Bovendien bezoeken wij onderweg meerdere horecagelegenheden’.

‘Er zijn verschillende arrangementen, dus dat is interessant. Verder zijn we geïnteresseerd in het netwerk delen. We hebben veel gehoord over BNH en sluiten dan ook graag aan’, besluit Van Oel.

Meer weten? De start en finish van de tour is op het adres: Halstraat 12 te ś-Gravenhage. Ga naar www.cycleandthecity.nl

Terug naar home