BREAKING NEWS: SocialLane nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden!

‘We vinden het een mooi netwerk van bedrijven, waarin we ons thuis voelen. Partner worden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) zien we dan ook als een passende investering, waaruit nieuwe kansen voortvloeien’, aldus een enthousiaste Jochem van Loon van SocialLane, hét Haagse online marketingbureau voor zakelijke groei en ambitie.

Foto: Leonard van Spronsen (BNH) samen met Petrouska en Jochem van Loon van SocialLane

Aan de jachthaven in Scheveningen in het uitdagende kantoor van SocialLane – waar ook Social Dock gevestigd is – zijn inmiddels de laatste contouren besproken van het partnership dat per 1 september 2020 formeel ingaat.

Leonard van Spronsen van BNH is verheugd met de nieuwe partner: ‘Hartstikke leuk. SocialLane is een krachtige partij in online marketing. Ze zien de kansen binnen ons netwerk en daarin willen ze zich nader profileren. Een prima moment. Ze beschikken over expertise en flexibiliteit en zowel Petrouska van Loon als Jochem van Loon zijn gewoon prettige mensen die graag hun kennis én netwerk delen’.

Foto: de prachtige ruimte van Social Dock aan de Scheveningse jachthaven

Dat het echtpaar Van Loon naast het netwerk ook hun kennis deelt, bewijst de oprichting van de SocialLane Academy. Petrouska van Loon: ‘We zien een veranderende arbeidsmarkt en door dit perspectief hebben we de SocialLane Academy opgericht. Deze academy maakt het Online Marketing vak toegankelijk voor iedereen. Van specifieke cursussen tot een complete online marketing opleiding’.

Meer weten over SocialLane of de SocialLane Academy? Zie www.sociallane.nl

Terug naar home