Zegwaard Rioolbeheer BV aangesloten bij Business Netwerk Haaglanden

In de uitbreiding en versterking van het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH) mogen ze eigenlijk niet ontbreken. En dan doen ze vanaf heden niet meer: Zegwaard Rioolbeheer BV is vanaf heden dan ook trots nieuw lid van BNH. Welkom Roy Zegwaard!

 

 

Roy Zegwaard is enthousiast over het netwerk: ‘Het is belangrijk dat we bij kwalitatief sterke netwerken zijn aangesloten. En dat is BNH naar wat ik er allemaal van meekrijg. We hebben in ons vakgebied veel kennis en delen graag ons netwerk. We zijn dus blij dat we aangesloten zijn bij BNH.’

 

 

Zegwaard werkt voor een diverse groep van klanten, die voor een groot deel bestaat uit horecagelegenheden, VvE’s, woningbouwcorporaties, bedrijven, organisaties en particulieren. ‘Wij verzorgen alles aan het riool, zowel direct als indirect. Hoewel Zegwaard veel preventief onderhoud doet, komen de meeste aanvragen binnen bij rioolproblemen. Deze problemen komen tot stand door ouderdom, slecht onderhoud of verzakking na bouwwerkzaamheden. Zegwaard heeft naast een compleet wagenpark alle kennis in huis om het probleem gelijk te verhelpen. De organisatie is ingericht op snelle actie bij calamiteiten. Alle kennis in huis waardoor problemen 100% worden opgelost’ aldus de enthousiaste directeur.

Ontmoet Roy Zegwaard en Mike Zuijderwijk van Zegwaard op één van onze komende bijeenkomsten.

Meer weten? Zie www.zegwaard.nl

Terug naar home