Vernieuwde Luden middelpunt drukke ontbijtbijeenkomst BNH

Eigenaar John Prins van het bekende Restaurant Luden is gezegend met een team dat de gastvrijheid en service in het volledig vernieuwde Luden moeiteloos regelt.

Met Petra Velthuijsen en Kirsten van Steenbergen heeft hij twee toppers in huis waar hij op kan bouwen. Velthuijsen en Van Steenbergen zelf kijken uit naar het Zomers Champagne Ontbijt (inmiddels volgeboekt) van Business Netwerk Haaglanden (BNH) dat morgen, vrijdag 10 juli van 08.00 tot 10.00 uur plaats vindt aan het Plein 6-7 te Den Haag.

Foto: een impressie van het vernieuwde Luden

‘We kijken er allebei naar uit. En ja, gezien onze locatie en uitgebreide food & drinks horen we met onze gastvrije service tot de trots en hotspot van Den Haag’ aldus de beide dames.

Velthuijsen: ‘Dit is de plek waar je je vrienden op vrijdagavond ontmoet voor lekkere cocktails en speciaalbieren van de tap. De plek waar je met je gezin op zondagmiddag gaat lunchen in het zonnetje op ons terras. Maar ook de plek waar je met een zakenrelatie een goede kop koffie gaat drinken, gezet door onze ervaren barista’s. We kijken uit naar morgen om de leden van BNH te mogen ontvangen!’

Benieuwd naar wat Luden nog meer te bieden heeft op zakelijk gebied? Kijk hier!

Terug naar home