Topontbijt Business Netwerk Haaglanden bij Luden

Niets te veel gezegd. De prachtig verbouwde locatie Restaurant Luden van eigenaar John Prins bleek een ideale locatie te zijn voor de 85 aanwezige ondernemers & bedrijven tijdens de Zomers Champagne ontbijt van 10 juli jl. van Business Netwerk Haaglanden (BNH).

Dankzij Petra Velthuijsen en Kirsten van Steenbergen én het team kwam niemand iets te kort. Zoveel als mogelijk rekening houdend met de Corona maatregelen, waren de aanwezigen ingesteld om het netwerken wederom op te pakken, aan tafel gekluisterd.

Foto: jonge ondernemer Lornezo Zuppelli van Woub in gesprek met Van Spronsen

Het bleek een gouden zet. Partners BoitenLuhrs Incasso Gerechtsdeurwaarders (Ard Haan), ADO (Gert-Jan Bunt) en Kerkhof & Zn (Jan Paul Kerkhof) gaven hun pitch en diverse (nieuwe) leden kregen de gelegenheid om zich kenbaar te maken in het kort. Van Raymond Talsma tot Luuk Balemans en van Rene van Dijk tot Rolien van Groeningen. En uiteraard werkte de LinkedIn tip van Jochem van Loon (‘uit de buurt’ applicatie) ook hier weer uitstekend…

Tot slot werd het glas geheven met alle aanwezigen door Leonard van Spronsen en Steven Corijn van BNH op een succesvol 2e deel van het jaar!

Bekijk de foto’s.

Fijne vakantie iedereen!

Terug naar home