Sportiff Company nieuwe partner van Business Netwerk Haaglanden (BNH)

Driejarig partnercontract Sportiff Company met BNH

Ondernemer Patrick Vierhout is vastberaden. ‘De activiteiten en het uitgebreide, actieve netwerk van Business Netwerk Haaglanden beschouwend, ben ik ervan overtuigd dat we veel voor elkaar kunnen betekenen’, aldus de CEO en eigenaar van Sportiff Company, dé nieuwe partner van Business Netwerk Haaglanden die een partnercontract van ruim drie jaren overeen is gekomen. Welkom Patrick!

Met jarenlange ervaring in de markt is ondernemer Vierhout helder over de ambities van Sportiff Company: ‘We zijn een nieuw kledingmerk op de markt. Sportkleding voor sportclubs, scholen, opleidingen, bedrijven etc. Voor iedere klant verzorgen we een eigen unieke kledinglijn. Door onze aanpak zijn wij onderscheidend in de markt. Naast de sportkleding en merchandise verzorgen we ook trainingskampen in Spanje en Amerika’.

Vierhout verduidelijkt: ‘Het ontwerpen van sportkleding voor een club, vereniging of school is teamwork. Samen met onze ontwerpers ga je aan de slag om een eigen collectie samen te stellen. Eigen logo, eigen kleuren, eigen tenues, sportieve outfits die volledig voldoen aan alle wensen. Deze maatwerk collectie plaatsen we in jouw eigen omgeving op onze website. Zo kunnen alle clubleden of scholieren direct hun sportkleding (na)bestellen. ‘Sportverenigingen kunnen kiezen voor een module waarmee ze geld voor hun eigen vereniging kunnen terug verdienen’.

Sinds kort is Sportiff Company gevestigd op hun nieuwe kantoorlocatie aan de Bordewijklaan 38 te Den Haag. Meer info vind je via www.sportiff.company of mail voor vragen naar info@sportiff.company

Kijk hier naar het filmpje over Sportiff Company en de specifieke aanpak!

Terug naar home