Sanotie nieuw lid Business Netwerk Haaglanden

Dat een netwerk als Business Netwerk Haaglanden (BNH) gedragen wordt door bestaande leden die hun positivisme delen met anderen in hun netwerk, bewijst ook de aansluiting van Sanotie. ‘Jimmy Huibers van Avonturia beschreef ons de toegevoegde waarde van BNH, waardoor we graag aansluiten’, aldus Wim Buschman (zie foto onder links) die samen met Onno de Looff het bedrijf leidt. Welkom!

Bij Sanotie kun je als ondernemer of bedrijf terecht voor verschillende (open) trainingen én coaching. Buschman gelooft in het ontwikkelen van succes: ‘Succes is niet éénmalig een doel realiseren. Het is een andere manier van denken en handelen die mensen in staat stelt om ook in de toekomst sneller en gemakkelijker doelen te verwezenlijken. Pas als iemand er zelf voor kiest te veranderen zal de training succesvol zijn en blijvend bijdragen aan een groter succes van uw onderneming. En daar helpen wij bedrijven, organisaties en dus vooral mensen mee’.

Het netwerk speelt hier ook een belangrijke rol in. ‘Vanuit je eigen klantenkring en netwerk hoor je al snel welke business netwerken waarde toevoegen als ondernemer. Het was dus op aangeven van Jimmy ook niet zo moeilijk om te besluiten aan te sluiten bij BNH. Ook wij delen ons netwerk graag met anderen, aldus de enthousiaste Buschman.

Meer info over Sanotie: zie www.sanotie.nl

Terug naar home