Planet Jump springt in het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH)!

De transformatie in 2015 van de RK-kerk ‘Martelaars van Gorcum’ in Den Haag bleek voor Robbert Jol samen met Jennifer Wei Yun een schot in de roos. Planet Jump blijkt inmiddels al een aantal jaren een ideaal uithangbord te zijn voor kinderen t/m 16 jaar met een nieuw indoor trampoline park op een unieke locatie. De Haagse ondernemer treedt nu ok toe tot het ledenbestand van Business Netwerk Haaglanden en staat te springen om zijn netwerk te delen…. Welkom Robert!

Verschillende trampolines, uitdagende ‘obstakel’ parcours en een roterende klimwand’, aldus een enthousiaste Jol over het leukste indoor trampoline park in de Gemeente Den Haag.

Jol: ‘Bij ons kun je vrijwel altijd vrij springen. We bieden bijvoorbeeld voldoende ruimte voor BSO’s en scholen. Of met een grote groep. Ook is Planet Jump de plek om een feestje te vieren op een unieke locatie. Kom dus gerust eens langs met de kinderen!’

PLANET JUMP (vrij parkeren)

Stadhoudersplantsoen 28

2517 JL Den Haag

www.planetjump.nl

Tel: 070-7796180

Terug naar home