Miss Morrison sluit aan bij Business Netwerk Haaglanden (BNH)

Miss Morrison is een unieke naam die je wellicht niet snel vergeet. Een échte koffiebranderij in het netwerk van BNH. Want Martin Kampinga, die Miss Morrison Koffiebranderij Delft runt samen met zijn partner Cisca Colijn, is vanaf heden aangesloten als nieuw lid bij BNH om zijn kennis, netwerk en uiteraard heerlijke koffie te delen. Welkom Martin!

In Delft is de naam zeker niet onbekend. Met eigen gebrande bonen levert Kampinga aan behoorlijk wat ondernemers in de stad en regio. Kampinga: ‘Samen met Cisca hebben wij een passie voor koffie. Passie is belangrijk, dit merkte ik ook bij de ontbijtbijeenkomst van vorige week van BNH. Dat komen we dus overeen. Mensen moeten het ervaren. Het geheim van goede koffie ligt in het branden. En dat doen we met een eigen branderij op de Voorstraat in de binnenstad van Delft. Een huiskamer waar we met regelmaat onze vaste klanten van koffie voorzien’.

 

 

Ook geeft Kampinga workshops. ‘Dit doen we zowel bij ons in de loods of bij bedrijven op locatie met maximale aandacht voor de deelnemers’, eindigt een enthousiaste Kampinga, die vanaf heden dus ook de bijeenkomsten van BNH zal bezoeken.

 Meer weten? Zie www.missmorrison.nl

Terug naar home