De Uithof ontwaakt stapsgewijs uit Corona crisis

Weet u het nog? Afgelopen januari waren we met Business Netwerk Haaglanden (BNH) te gast bij ons lid De Uithof in Den Haag met het jaarlijkse Nieuwjaarsevent. Het was top, waarbij de Fun Curling Clinic door onze leden meer dan goed in de smaak viel.

Ook bij het grootste overdekte sportcentrum van Nederland sloeg de Corona crisis toe. Al jarenlang is De Uithof één van de best bezochte Nederlandse dagattracties. Met de talloze activiteiten, binnen, onder één dak is de Uithof uniek. Maar ook de Uithof is tijdelijk gesloten geweest, waarbij de tijd benut werd voor grootschalig onderhoud én de voorbereiding op de 1,5 meter samenleving.

 

 

‘We zijn én gaan weer deels open!’, aldus een enthousiaste Linda Scheepmaker. ‘Binnen De Uithof zitten verschillende afzonderlijke organisaties gevestigd die langzaam aan hun sportieve activiteiten weer opstarten. Helaas nog beperkt, maar op diverse vlakken zijn onze bezoekers weer welkom! Wij adviseren onze bezoekers om onze website en social media pagina’s in de gaten te houden voor de laatste berichten omtrent de opening!, aldus Scheepmaker.

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is? KIJK HIER!

 

Terug naar home