In de hoofdrol: Restaurant Hofstede Meerzigt

Het leidt geen twijfel: Restaurant Hofstede Meerzigt in Zoetermeer blonk uit. Op topniveau. Voor de partners en leden van Business Netwerk Haaglanden.

Verdeeld over twee avonden (8 en 9 juni) met optimaal genot van topsport van chef-kok Alain Adriaanse samen met sommelier/maitre Sermat Wartan en het team. En alles volgens de geldende voorzorgsmaatregelen in het kader van veiligheid.

Foto (vlnr): Alex de Graaf (Cemex Trescon) José van der Lubbe (BoitenLuhrs), Margot Houtaar (Provite) en Jochem van Loon (SocialLane)

‘Alles was tot in de puntjes verzorgd. Een gedegen voorbereidingsperiode ging eraan vooraf, want veiligheid voor eenieder stond bovenaan. Het is gebleken dat het prima werkt, ondanks dat je slechts met dertig personen per avond het netwerkdiner kan beleven. De leden waren in ieder geval blij dat ze elkaar weer offline konden treffen,’ aldus organisator Leonard van Spronsen, die kon terugblikken op twee geslaagde avonden.

Een mooi gegeven was de bekendmaking van twee nieuwe partnercontracten. Met ADO Den Haag wordt de komende jaren aan de samenwerking kracht gegeven en Jan Paul Kerkhof van Kerkhoff & Zonen realiseerde een ‘upgrade’: van lid naar partner. Welkom nieuwe partners!

Ga voor meer informatie HIER naar de website van Restaurant Hofstede Meerzigt!

 

Terug naar home