Ideal Projects levert nieuw hoofdkantoor Middin op.

Het is altijd interessant om van leden van Business Netwerk Haaglanden te weten waar ze mee bezig zijn. Zo ook van lid Ideal Projects waar Dennis Werkman met een nieuwe oplevering aan de slag is. ‘Zorginstelling Middin betrekt binnenkort haar nieuwe hoofdkantoor in Rijswijk en wij zijn verantwoordelijk voor het interieurontwerp en het projectmanagement,’ aldus de algemeen directeur.

Middin, een zorginstelling die met zo’n 3.600 medewerkers zorg en ondersteuning biedt aan ca 6.000 cliënten met een beperking, is hierbij niet over één nacht ijs gegaan. Werkman: ‘Het Programma van Eisen is vastgesteld door middel van interviews en workshops met medewerkers en een gedegen analyse van werkplekgebruik. We bepalen “het DNA” van de organisatie. Dit is cruciaal voor de ontwerpers en architecten. Onze interieurarchitecten hebben verschillende, inspirerende ontwerpen uitgewerkt, met respect voor functionaliteit en budget.’

‘Vervolgens hebben we de aanbesteding verzorgd en wordt de bouwbegeleiding en coördinatie van de werkzaamheden door ons uitgevoerd. Op 1 augustus leveren we op en feliciteren we Middin met hun mooie nieuwe onderkomen’, eindigt Werkman.

Meer weten over Ideal Projects: www.idealprojects.com

 

 

Terug naar home