Eigen desinfectiezuil Business Netwerk Haaglanden!

Iedere OFFLINE bijeenkomst van Business Netwerk Haaglanden (BNH) is het van belang om aan de gestelde voorwaarden en maatregelen van de overheid te voldoen. Ook komende dinsdag wanneerde kringleden te gast zijn bij BCS Cleaning van Claudio Bolman, is dit het geval.

Voor iedere bijeenkomst ontvangen de aangemelde deelnemers in het kort een protocol ter deelname. ‘Deelnemers mailen en appen wij op de dag van deelname hoe hun gezondheidssituatie is. Het hebben van koorts, verkoudheid of mogelijke andere gezondheidsklachten zijn bepalend of iemand wel/niet kan deelnemen’, aldus Leonard van Spronsen.

Op de locatie worden ook de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen. Het houden van 1,5 afstand is belangrijk evenals andere protocolmaatregelen zoals het houden aan looproutes, het géén handen schudden en het voldoende handen wassen en afdrogen met papieren handdoekjes.

Vanaf heden beschikt BNH ook over een ‘eigen’ desinfectiezuil ter beschikking gesteld door lid Van der Valk Office Supplies. Vanaf heden zal deze bij ieder event geplaatst worden. Wilt u ook een desinfectiezuil op maat? Neem dan contact op met Kevin van der Valk via kevin@valkofficesupplies.nl.

Stay healthy!

Terug naar home