BP Kerkhof & Zn nieuwe partner Business Netwerk Haaglanden (BNH)

‘Een interessante, nuttige én gezellige business club waar je als ondernemer op je plaats bent. Er zijn uitgebreide PR-, en netwerkmogelijkheden bij BNH en ik treed dan ook graag toe als nieuwe partner’, aldus LinkedIn-loze’ ondernemer Jan Paul Kerkhof overtuigend. Welkom Jan Paul als nieuwe partner!

Foto: ondernemer Jan Paul Kerkhof die toetreedt als nieuwe partner van Business Netwerk Haaglanden

Jan Paul Kerkhof heeft op 12.000 vierkante meter een tankstation (25 pompen) met twee autowascentra (Mc Wash) in Den Haag en één in Rijswijk. Met 25 vaste fulltimers en 10 parttime-krachten, probeert hij zo goed mogelijk door te werken in deze Corona tijd. Kerkhof is daarbij strijder van het eerste uur van waterstof. ‘Groene waterstof tanken is bij ons iedere dag mogelijk. Wij beschikken over twee pompen, één voor 350 bar en de andere voor 700 bar’, verklaart de nieuwe partner van BNH.

Kerkhof licht dit toe: ‘Waterstof is een gas dat niet, zoals aardgas uit de grond gehaald kan worden. Het moet geproduceerd worden. Het grote voordeel van de waterstofauto’s is dat er geen luchtverontreiniging ontstaat. Bij de verbranding van waterstofgas ontstaat uitsluitend waterdamp. Waterstof heeft als tweede voordeel dat het quasi-onuitputtelijk is. Er kan altijd nieuwe waterstof gemaakt worden uit water, echter met behulp van energie.

BP Kerkhof & Zn is gevestigd aan de Binckhorstlaan 100 in Den Haag.

Tel. 070-3473504. E-mail: info@kerkhof.com

Terug naar home