Bolman Cleaning Services in hoofdrol

Claudio Bolman, sinds 2007 gevestigd in Wateringen, had zijn bedrijfshal helemaal ingericht om een uitstekend lunch voor te schotelen aan de leden van de Business Kring Haaglanden. ‘In de koelkast staat voor de liefhebbers ook pindakaas, hoor’, haastte Bolman te zeggen toen hij de verse haring & zalm serveerde.

Een business kring waarbij kortgezegd lief en leed met elkaar gedeeld werd. ‘Het inspireert enorm’, aldus Bart Jan Smittenaar. Petrouska van Loon en Melissa Frieser hoorden als vrouwelijke deelnemers de nodige mannenhumor de hal doorgalmen. ‘De crisis hakt er best wel in, dus humor is een belangrijk element om elkaar op te peppen’, aldus beide dames. Peter Boelhouwer, die een groot deel van zijn omzet zag wegvallen, is vol aan de slag met nieuwe business modellen. ‘Uiteindelijk moet je toch aan de bak en biedt het altijd toch weer nieuw perspectief’.  Bart Caminada bleef helder: ‘Blijf kritisch op wie je klanten zijn/worden, want uiteindelijk gaat het altijd om kwaliteit.’

Mooie ervaringen, anekdotes, meningen en uitingen die in vraagvorm door Leonard van Spronsen waren aangespoord, was eenieder na afloop weer vol motivatie om de dag te vervolgen….

Meer informatie over Bolman Cleaning Services: www.bolmancleaning.nl

Terug naar home