Arena Corporate Finance: kennis van zaken op financieel, bedrijfskundig gebied

‘Dat er een nieuwe crisis zou komen was wel duidelijk, maar hoe die naar buiten zou komen wisten we niet. Ik help het MKB bij aan- en verkoop van bedrijven en naar een sterkere positie door financiële uitdagingen op te lossen’, aldus Maiko van Dam, partner van Arena Corporate Finance en lid van Business Netwerk Haaglanden.

‘Door de Coronacrisis wordt op iedere ondernemer een beroep op zijn/haar creativiteit gedaan, hoe nu verder te gaan met het businessmodel?. Waar moet ik veranderen als ik naar mijn branche kijk?, aldus de ervaren oud-bankier.

Bij Arena Corporate Finance ligt de focus vooral op MKB-bedrijven en de grootzakelijke markt in de Randstad. Van Dam: ‘Wij zijn een onafhankelijk, bedrijfskundig adviesbureau. Ons onderscheidend vermogen is ons inlevingsvermogen en onze expertise om succesvol te adviseren. Dat doen wij op het terrein van fusies, overnames, recovery en bedrijfsfinancieringen tegen gunstige condities. We helpen klanten de juiste keuzes te maken als het bedrijf in zwaar weer zit’.

Meer weten? Zie www.arenafinance.nl

#arenacorporatefinance #financiering #recovery #quickscans #fusie #overname #strategie

Terug naar home