Crowd Management Architects: de ontwerpers van mensenmassa’s –en stromen.

Dat Peter Boelhouwer als ondernemer inspeelt op nieuwe kansen, bewijst de eigenaar van DB Evenementen en Haagevents én lid van Business Netwerk Haaglanden met de opzet van Crowd Management Architects.

Boelhouwer hierover: ‘Crowd management is de planning die voorafgaat aan alle aspecten die crowd control met zich meebrengt. Het is een onderdeel van de voorbereiding van grote, publieke evenementen, horeca- en winkelinrichtingen. Crowd management richt zich op het in goede banen leiden van mensenmassa’s en –stromen, zodat hinder zoveel mogelijk wordt voorkomen.’

Noodzakelijk bij evenementen en openingen van winkels, horeca en/of kantoren. ‘Dan is het belangrijk om mensen in te schakelen die precies weten hoe zoiets in zijn werk gaat. Voorbeeld is de heropening van de Haagse markt. In samenwerking met de gemeente hebben we de heropening in goede banen geleid.

Met ruim 25 jaar aan kennis op het gebied van bezoekersstromen en inrichtingen, kunnen we ondersteunen bij advies, planvorming, plattegronden, signing, hygiene maatregelen, werkplekinrichting, logistiek en (tijdelijke) opslag,’ aldus de Haagse energieke Boelhouwer.

Meer weten? Kijk op onze website: www.crowdmanagementarchitects.nl

#crowdmanagement #anderhalvemeter #geefelkaarderuimte #horeca #signing #retail #denhaag

Terug naar home