UITNODIGING DEELNAME Webinar ‘noodmaatregelen overheid’ op 9 april

A.U.B. (VERPLICHT) AANMELDEN VIA info@businessnetwerkhaaglanden.nl

Hierbij nodigen wij alle leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) uit om op donderdag 9 april om 13.00 uur deel te nemen aan het webinar ‘Noodmaatregelen overheid’ voor ondernemers. Dit webinar wordt verzorgd door de Hoornwijck Groep in samenwerking met BNH.

Webinar ‘Noodmaatregelen overheid’

Een online meeting, waarbij BNH-lid de Hoornwijck Groep een informatie-uur verzorgd over de noodmaatregelen die de overheid heeft getroffen voor ondernemers. Het webinar zal worden geleid door Leo van den Nouweland die – samen met een tweetal collega’s en Carola Jansen van Legal Balance – de inhoudelijke aspecten voor de rekening neemt.

De volgende maatregelen worden doorgenomen:

–      De tijdelijke Noodmaatregel Overbrugging voor Werkgelegenheid (NOW)

–      De Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (TOZO)

–      De Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren (TOGS)

–      Wat kan de Belastingdienst voor u betekenen?

–      Wat kunnen banken/financiers voor u betekenen?

–      Overige adviezen uit de praktijk

U ontvangt na aanmelding (dit is verplicht) een link die vooraf naar alle deelnemers verstuurd wordt. Middels die link kan ingelogd worden in het webinar. Tijdens het webinar zie je in eerste instantie Leo van den Nouweland van de Hoornwijck Groep in beeld en worden aan de hand van een powerpoint de maatregelen kort doorgenomen. Collega’s van Leo (Perry en Paul) zitten eveneens klaar om zoveel mogelijk vragen te kunnen beantwoorden. De powerpoint wordt achteraf ook gedeeld.

Wilt u meedoen aan het webinar op donderdag 9 april om 13.00 uur? Mail dan naar info@businessnetwerkhaaglanden.nl en meldt u zich aan. Een korte bevestiging van deelname is voldoende om u op de deelnemerslijst te plaatsen.

Tot donderdag!

Terug naar home