Van der Valk Office Supplies treedt toe tot netwerk BNH!

“Een compleet assortiment kwaliteitsproducten, klantgerichtheid met korte lijnen en snelle service. Dat is waar wij voor staan,” aldus Kevin van der Valk, eigenaar van Van der Valk Office Supplies. Per heden treedt ook Kevin toe tot het netwerk van Business Netwerk Haaglanden. Welkom Kevin!

Van der Valk Office Supplies is inmiddels geen onbekende in het Haagse ondernemerswereldje. Van der Valk: “We zijn kantoorspecialist en totaalleverancier in kantoorartikelen. We hebben een landelijke dekking en leveren aan bedrijven in heel Nederland en België. Naast een compleet assortiment kantoorartikelen met alle bekende A-merken en eigen huismerk ‘Quantore’ kunnen we bedrijven van dienst zijn met onder andere kantoormachines, relatiegeschenken, handelsdrukwerk en facilitaire producten voor kantoor en magazijn. We zijn aangesloten bij Quantore B.V. Hierdoor hebben we een enorme inkoopkracht en behoren we tot de belangrijkste spelers in de markt. Het geavanceerde magazijn heeft ruim 23.000 verschillende kantoorartikelen op voorraad.”

Van der Valk is blij om aan te sluiten. “Het is niet altijd wie je bent maar wie je kent. Het netwerk van BNH biedt naast gezelligheid ook de mogelijkheid om je netwerk uit te breiden en te versterken. Daarom sluit ik graag aan,” aldus de immer enthousiaste, Haagse ondernemer.

Meer weten over het bedrijf? Kijk dan via www.valkofficesupplies.nl

Terug naar home