SUPPORT YOUR LOCALS!

Van der Valk Office Supplies – lid van Business Netwerk Haaglanden – is al jaren aan de weg aan het timmeren als leverancier van kantoorartikelen. Op een ongedwongen manier door persoonlijk contact met klanten. Eigenaar Kevin van der Valk: “We staan altijd voor de klanten klaar en bezorgen onze producten tegen een concurrerende prijs. De aankomende periode blijven we dit onverminderd doen; we zijn altijd op zoek naar kansen om nieuwe klanten te binden.”

Toch wil Van der Valk iedereen uitdagen om in plaats van bij grote partijen lokaal te kopen. “Lokale partijen munten uit met de service die we bieden. Daar kunnen grote partijen niet tegenop. We leveren op de volgende werkdag bij onze klanten op elke locatie in de BeNeLux, dus ook bij de klanten thuis,” aldus de Haagse ondernemer.

Van der Valk vervolgt: “Doordat we een kleine organisatie zijn, werken we met korte lijnen. Eerlijkheid is één van onze kernwaarden. We hebben een actuele voorraad van méér dan 22.000 artikelen met meer dan 300 A-merken (!) en daarbij ook ons eigen huismerk.”

Kortom, vandaag besteld, morgen in huis. Afspraak is afspraak. Géén minimaal bestelbedrag. En alles bespreekbaar. Dat is Van der Valk Office Supplies….

Zie www.valkofficesupplies.nl

Terug naar home