Eye-C Multimedia sluit zich aan bij netwerk BNH

Je hoeft het aan eigenaar Freddy van den Bergh van Eye-C Multimedia niet duidelijk te maken dat een goede online marketingstrategie meer dan ooit kan leiden tot geld verdienen op het internet. Daar is hij van overtuigd. Eveneens van het belang van een sterk en uitgebreid persoonlijk netwerk. “Met genoegen treed ik toe tot het netwerk van Business Netwerk Haaglanden (BNH),” aldus de Haaglandse ondernemer. Welkom Ferry als nieuw lid bij BNH!

Al sinds 2003 ontwikkelt Eye-C Multimedia websites en verzorgt de gehele internet marketing en optimalisatie voor haar klanten in Den Haag en omstreken. Van den Bergh licht toe: “Digitaal verkeer genereren, bekendheid verwerven, een professionele uitstraling en omzet verhogen. Het proces vergt enige investering en expertise…. Maar een goede online marketingstrategie leidt nog steeds tot geld verdienen op het internet. Daar ben ik van overtuigd en onze klanten ook.”

Nu een website nog belangrijker is bij de bedrijfsvoering heeft Eye-C zich vooral toegelegd op SEO (Search Engine Optimizing) en SEA (Search Engine Advertising). “Door de bestaande online situatie te analyseren kunnen wij snel inschatten welke diensten nodig zijn voor de klant om te groeien op het internet. Het behalen van meer conversies en omzet is waar wij sterk in zijn, “ eindigt Van den Bergh.

Meer weten? Kijk via www.eye-c.nl

Terug naar home