BoitenLuhrs: Impact Covid-19 virus op schuldeisers en schuldenaren

“Wij beseffen wat voor impact het Covid-19 virus heeft op bedrijven en mensen met schulden. Voor mensen of bedrijven die al in de financiële problemen zitten is dit een zware tegenslag, waardoor de rekeningen helemaal niet meer betaald kunnen worden,” aldus Ard Haan, partner bij BoitenLuhrs.

Gelukkig heeft de regering veel geld beschikbaar gesteld, met het uitdrukkelijke doel dat rekeningen betaald kunnen worden en de problemen daardoor niet hoeven te ontstaan. Haan licht verder toe: “Ook wij proberen ons steentje bij te dragen. Daarom leveren wij maatwerk, niet alleen voor schuldeisers, maar ook voor schuldenaren. In die gevallen waarbij schuldenaren door de gevolgen van de huidige situatie in moeilijkheden zijn gekomen, zullen we die telkens individueel proberen in te schatten. Soms vragen we aan schuldenaren om extra gegevens, zodat we een goed advies kunnen geven aan onze schuldeisers. Handelingen zoals een ontruiming of beslaglegging wordt in overleg naar een later moment verplaatst. Andere maatregelen gaan wel gewoon door, omdat we in die gevallen geen persoonlijk contact hoeven te maken.”

Neem gerust contact met ons op via info@boitenluhrs.nl, wanneer u vermoedt dat u problemen ondervindt of gaat ondervinden door het Covid-19 virus, waardoor u geen of maar gedeeltelijke betalingen zou kunnen doen. Samen zullen wij werken aan een oplossing voor de lange termijn!

Meer informatie? Check de website!

Terug naar home