André van Beek: ‘Zorg voor betrouwbare brandmeldinstallatie’

Zaken doen met Safety 2 BV kan veel leed besparen. Het bedrijf van ondernemer Andre van Beek – lid van Business Netwerk Haaglanden– is gespecialiseerd op het gebied van brandveiligheid en inbraakbeveiliging.

Ook op het gebied van brandmeldinstallaties zorgen de medewerkers van Safety 2 BV voor betrouwbare oplossingen. Afgelopen week werd bekend gemaakt dat het bedrijf de bedrijfscertificering volgens het vigerende CCV-Certificatieschema Brandmeldinstallatie (BMI) weer prima heeft doorstaan.

Van Beek licht in het kort toe: “Het certificatieschema is gericht op het certificeren van producten op het gebied van brandbeveiliging volgens NEN-EN-ISO/IEC 17065. Een brandmeldinstallatie is een belangrijke brandbeveiligingsvoorziening. Dáárom moet de brandmeldinstallatie betrouwbaar zijn.”

“De kwaliteit van de componenten van de installatie én het installatiewerk zijn van invloed op de betrouwbaarheid. Installatiewerk is werk voor specialisten met juiste vakbekwaamheid en goede werkprocedures. Door certificatie kunnen afnemers een gerechtvaardigd vertrouwen hebben dat installatiewerk van brandmeldinstallaties voorzien van het certificatiemerk voldoet aan de gestelde eisen,” aldus de ondernemer.

Meer weten over het Haagse bedrijf? Kijk dan even op www.safety2.nl

 

Terug naar home