44e LEVEN Magazine editie een feit tijdens succesvolle lancering!

Onder het genot van een borrelhapje en een drankje lanceerde het succesvolle magazine bij Kasteel de Wittenburg in Wassenaar de 44ste uitgave tijdens een druk, bezochte lancering. Het was duidelijk dat bladmanager Diana Boer en het LEVEN-team hun uiterste best hadden gedaan om wederom een prachtige editie voor elkaar te krijgen. Niets bleek te veel gezegd.

In deze lente-editie stond Wassenaar centraal en burgermeester Leendert (A.W.) Lange, de nam dan ook trots het eerste nummer in ontvangst. Zanger Lou Prince zorgde voor de muzikale noot en met de uitstekende gastvrijheid van Kasteel de Wittenburg onder leiding van directeur Ralf Meppelder bleek het feest compleet te zijn.

Ook deze keer waren er veel leden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) aanwezig om als eerste een exemplaar in ontvangst te kunnen nemen. Een aantal – Gregor Pak , Peter Roos, Tom Spaan (Vermogen in Balans), Peter Boelhouwer (DB Evenementen) en BNH-ambassadeur Andre van Herk (o.a. voorzitter van Blauw Zwart) – zijn in deze editie zichtbaar te bewonderen.

Meer weten over Leven Magazine Den Haag: zie https://levenmagazine.nl/den-haag/

Terug naar home