3…2…1… HoodHero is LIVE!

Help zorginstellingen nu zij je het hardst nodig hebben!
 
Nu de druk op de zorg toeneemt, vragen veel mensen zich af hoe zij kunnen helpen. Op HoodHero kunnen helden uit de buurt zich aanmelden als vrijwilliger of zorgprofessional. Zorginstellingen kunnen uit alle aanmeldingen hulp selecteren, of zelf vacatures voor hulp uitzetten.
 
IEDEREEN KAN HELPEN!
Met en zonder medische kennis. Er is in de zorg behoefte aan extra zorgpersoneel, maar ook achter de schermen is veel werk te doen. Onder meer het UMC/Utrecht, het Jeroen Bosch Ziekenhuis/Den Bosch en het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis/Amsterdam maken graag gebruik van het platform bij het vinden van zorgprofessionals en vrijwilligers.
 
Kun je geen (vrijwilligers)werk aanbieden? Doneer via HoodHero dan aan zorgprofessionals en -vrijwilligers! De donaties worden omgezet naar tegoedbonnen die onze zorghelden straks, in betere tijden, kunnen besteden in de lokale horeca. Zo geef je de zorg een bedankje en de horeca een steuntje in de rug.
 
Ga naar http://www.hoodhero.nl en meld je aan! Tag in de reacties familie en collega’s aan wie je nu denkt. Zo HoodHeroHoodHero met Nederland te delen.
 
#coronahulp #zorg
 
(Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door The Fully Bookers, lid van Business Netwerk Haaglanden)
Terug naar home