Twee extra tafels Ondernemersgala Den Haag beschikbaar. Vol=vol!

Op 28 maart 2020 vindt alweer de 15e editie plaats van het Ondernemersgala Den Haag in het Atrium van het stadhuis in Den Haag. Hoewel het grootste event van de regio als ‘vol’ geboekt stond, is er ruimte gemaakt voor twee extra tafels. Dus mocht u aanwezig willen zijn, wees er dan snel bij.

Tijdens het Ondernemersgala Den Haag kun je ondernemers en bestuurders ontmoeten en direct goede doelen ondersteunen. Naast de trouwe partners Frank Plaatsman en Chef Jordy Ramakers van Praag van het ROC Mondriaan en Frank de Heer van Van der Linde Catering+ Evenementen wordt het diner samengesteld door diverse jonge meesters uit de Haagse Horeca.

“De stichting Ondernemersgala Den Haag beoogt een invulling te geven aan de versterking van het imago van Den Haag als Internationale stad van recht en vrede en daarmee ondernemend Den Haag te binden als uiting van Den Haag als Ondernemende stad. Dit jaar 2020 komt de opbrengst ten goede aan Special Olympics Nationale Spelen Den Haag en Unicef”, aldus de organisatie waar de leden van BNH Richard van Maurik, Dennis Werkman en Peter Boelhouwer nauw bij betrokken zijn.

Wilt u erbij zijn, reageer dan snel via DEZE LINK!

Terug naar home