Start op 11 februari: Business Kring Haaglanden

De Business Kring Haaglanden van Business Netwerk Haaglanden (BNH) gaat op dinsdag 11 februari van start. Met een eerste groep van zestien ondernemers wordt de aftrap gegeven. Eén keer per maand (10x per jaar) komt de groep bij elkaar middels een lunchsessie, iedere keer georganiseerd door een ander bedrijf en door de directie van BNH begeleid.

Leonard Van Spronsen van BNH staat te popelen: “Een Business Kring is een speciale groep bedrijven – met branche-exclusiviteit – die elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. Business Kring leden investeren dus tijd in elkaar. Samen kennis delen en elkaar helpen om meer business te genereren door beter te weten wat andere leden nodig hebben.”

De eerste editie is Emile Pruim gastheer in het verbouwde ING ‘huis’ aan het Toernooiveld 6 in Den Haag. “Het is ook een soort ‘Tour du Haaglanden’ want we zijn iedere keer bij een andere deelnemer op locatiebezoek. Dat maakt het extra leuk. In maart zijn we te gast bij I am Luigi van Bart Jan Smittenaar, in april bij Valegis advocaten bij Armando Mosele en in mei verzorgt Willem van Leeuwen van Santas Koffie de bijeenkomst,” aldus Van Spronsen enthousiast.

Heeft u interesse om aan te sluiten en zo uw netwerk uit te breiden en te verdiepen? Inmiddels is een 2e groep aanstaande. Stuur een mail naar: info@businessnetwerkhaaglanden.nl

Terug naar home