Netwerk Business Netwerk Haaglanden versterkt met DB Evenementen

Een Hagenees pur sang. Een praktische verbinder, die door zijn ervaring, creativiteit en doorzettingsvermogen een spil is in de Haagse evenementenwereld. Natuurlijk hebben we het hier over Peter Boelhouwer, eigenaar van DB Evenementen en Haagevents én per heden verbonden als lid van Business Netwerk Haaglanden (BNH). Peter, van harte welkom!

De binding tussen Boelhouwer en Leonard van Spronsen (BNH) speelt al enige tijd. Van Spronsen: “Als je evenementen zoals de Royal Christmas Fair, het Haagse Ondernemersgala, Vlaggetjesdag en de Grootste Haringparty Scheveningen onder je hoede organiseert, dan is het mooi dat Peter nu ook in het netwerk van BNH roert. Daar zijn we enorm blij mee.”

Boelhouwer licht toe. “In een regio zoals Haaglanden is in de evenementwereld samenwerking belangrijk. Uiteindelijk moeten we het met z’n allen doen. Met DB Evenementen en Haag Events nemen we zowel de productie als de organisatie van een evenement voor onze rekening. En dat is vrij uniek,” aldus de altijd gastvrije ondernemer

Meer weten over DB Evenementen? Kijk via www.dbevenementen.nl

Terug naar home