Joey de Kruijf: “Een netwerk zoals het bedoeld is…”

Mooie woorden van Joey de Kruijf, co-owner en general manager van Central Park Voorburg. “Na het Dineren met Directeuren van afgelopen november hier, hebben we diverse mensen weer terug mogen zien met relaties. Een netwerk zoals het bedoeld is. Bij zo’n netwerk van informeel elkaar wat gunnen wil ik graag aansluiten,” aldus De Kruijf. Welkom Joey als lid van Business Netwerk Haaglanden!
 
Met Central Park Voorburg krijgt het netwerk van Business Netwerk Haaglanden een goudhaantje in huis. “ Central Park Voorburg is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park. Central Park is centraal gelegen in een bijzonder prachtige groene omgeving. Het rijksmonument is grondig gerestyled, aangepast aan de tijdsgeest maar met respect voor de monumentale details. Er is gebruikt gemaakt van veel natuurlijke kleuren zoals taupe, groen, blauw, en materialen als marmer, eikenhout, leer en een bamboehoutenvloer. Iedere dag wordt er hard aan gewerkt om dit pand in goede staat te houden,” aldus een enthousiaste De Kruijf.
 
 
Central Park Voorburg
Oosteinde 14
2271 EH Voorburg
070-3872081
Terug naar home