Jimmy Huijbers: durf en lef tonen in de huisdierenbranche!

Binnen het netwerk van BNH zijn diverse personen die met regelmaat lezingen geven om kennis, ervaring en netwerk te delen in de wereld van het ondernemerschap.

Zo ook kringlid Jimmy Huijbers, die samen met o.a. Tamara Huibers de leiding geeft aan Avonturia de Vogelkelder in Den Haag, de grootste dierenspeciaalzaak van de Benelux. “Naast een groot assortiment aan dierbenodigdheden en een dierentuin gedeelte, bieden wij ook leuke activiteiten voor jong en oud. Zowel voor de hele familie, als voor de kleine kinderen zijn er diverse activiteiten,“ aldus de enthousiaste ondernemer.

Afgelopen week gaf Huijbers een inspirerende lezing op de 21e ANIDO die gehouden werd in Kortrijk. “Daar ontbreekt de inspiratie van grondlegger Jan Huijbers uiteraard niet. De voornaamste boodschap die ik de toehoorders mee wilde geven is dat de (zelfstandige) huisdierenspecialist niet per se de mainstream hoeft te volgen, maar durf en lef moet tonen en gerust anders uit de hoek mag komen. Dat doen wij ook en het werkt. Via beleving of specialisatie kun je je onderscheiden van de stevige concurrentie op de markt van huisdierbenodigdheden. Ook de kennis en knowhow die dierenspeciaalzaken en hun medewerkers in huis hebben, vormt een essentiële tool om de consument voor je te winnen,” eindigt een overtuigende Huibers.

Meer weten over Avonturia? Zie website!

Terug naar home