Haagse AVEQ nieuw lid Business Netwerk Haaglanden!

Waar kom je ze in Haaglanden niét tegen?   De zwarte vrachtwagens met gele letters van AVEQ die alles op het gebied van professionele beeld-, licht- en geluidsapparatuur vervoeren. Het Haagse bedrijf van Pim Verhaar – dat uit meerdere onderdelen bestaat – heeft inmiddels haar sporen in de entertainmentwereld ruimschoots verdiend. En hoe leuk is het dan ook dat ze vanaf heden lid van Business Netwerk Haaglanden zijn. Welkom Pim!

Verhaar licht toe: “We bieden met AVEQ met onze ruim zestig medewerkers een voor Nederland unieke mix van specialisten in communicatie, ontwerp en presentatie op één locatie. We zijn bijvoorbeeld totaal-techniekleverancier. Dit betekent voor onze opdrachtgevers dat er één aanspreekpunt is voor de totale techniekbehoefte en dat AVEQ alle apparatuur uit eigen verhuurvoorraad kan aanbieden. Desgewenst met technische ondersteuning door specialisten. Wel zo handig voor onze klanten.”

Het netwerk is voor Verhaar belangrijk. ”Wij gaan voor kwaliteit en daarbij vinden we het belangrijk om ons te begaan in netwerken die kwalitatief goed zijn. BNH hebben we al enige tijd in beeld en gezien de vele positieve reacties proeven wij hier veel netwerkkansen in de Haagse regio. Daarbij heb ik het prima naar mijn zin gehad tijdens de laatste bijeenkomst bij de Uithof en heb hier eigenlijk direct al interessante contacten opgedaan. We sluiten dan ook graag aan,” aldus de Haagse ondernemer.

Meer weten? Zie www.aveq.nl

Terug naar home