Geslaagd bezoek Business Netwerk Haaglanden (BNH) bij ADO Vrouwenvoetbal!

Afgelopen vrijdag was het BNH netwerk in het Car Jeans Stadion te gast bij de wedstrijd ADO-PSV (0-1) in het damesvoetbal. Ongeveer dertig leden van het netwerk genoten zichtbaar in een informele setting en onder het genot van diverse drankjes en een heerlijk Italiaans buffet.

Het enthousiasme werd na het welkomstwoord van Bart Caminada zeker aangewakkerd door het verhaal van Alex Scholte. De grondlegger van het Haagse vrouwenvoetbal vertelde een passioneel verhaal over het opzetten en de ontwikkeling van het Haagse vrouwenvoetbal. Scholte deelde daarbij openlijk een persoonlijk verhaal over zijn inbreng en offers die deze passie met zich hadden meegebracht. “Als je naast je gezin een fulltime baan hebt én vervolgens nog eens veertig uur per week besteedt aan het opbouwen van het ADO vrouwenvoetbal, dan loop je jezelf wel eens voorbij. Na mijn noodgedwongen terugtreden van vorig jaar, pak ik nu weer langzamerhand de draad weer op,” relativeerde de passievolle Scholte met Haagse tongval.

Een terecht dankwoord voor Bart Caminada en Alex voor deze geslaagde avond. Wilt u meer weten over het damesvoetbal van ADO Den Haag maar ook over de sponsormogelijkheden?

Kijk dan op de site www.adovrouwen.nl

Terug naar home