‘Etiquette a la carte’ waardevolle toevoeging aan netwerk

Er zullen ongetwijfeld diverse leden van Business Netwerk Haaglanden opspringen vanuit hun stoel… Tijdens de eerste kennismaking met het netwerk van BNH heeft oprichtster van ‘Etiquette à la carte’, Yvonne van der Kroft, haar kans direct aangevoeld. Voldoende aanknopingspunten om aan te sluiten bij ons netwerk: Welkom Yvonne als nieuw lid van BNH!

 

 

Zonder twijfel zal Yvonne met haar bedrijf zorgen voor voldoende leermomenten binnen het netwerk. “Door kennis over etiquette, kunnen blunders worden voorkomen. Het geeft je zekerheid en een professionele uitstraling,” aldus de enthousiaste Van der Kroft die Etiquette à la carte in oktober 2008 oprichtte. Met veel enthousiasme, professionaliteit en deskundigheid staat Yvonne aan het roer van deze ‘Sleutel tot Succes’ en heeft inmiddels meerdere etiquettedeskundigen in dienst.

 

 

Leonard van Spronsen lacht al bij de gedachte: “Leermomenten genoeg zou ik zeggen. Toeval bestaat niet hè. Dit soort activiteiten waarderen we extra en mij is gevraagd of we meer vrouwen binnen het netwerk welkom willen heten. Een toevoeging van ervaring en kennis van omgangsvormen en etiquetteregels is dan ook bij deze van harte welkom!”

Meer weten over het bedrijf? Kijk via www.etiquettealacarte.nl of ontmoet Yvonne op 16 maart tijdens Dineren met Directeuren bij Hofstede Meerzigt.

Terug naar home