Business Kring Haaglanden een feit!

Het was een geslaagde eerste lunchbijeenkomst van de Business Kring Haaglanden van Business Netwerk Haaglanden gisteren in het pas vernieuwde ING ‘huis’ aan het Tournooiveld te Den Haag. Gastheer Emile Pruim ontving de deelnemers in het volledig gerenoveerde pand. Een sterke groep die dit jaar met elkaar aan de slag gaat en in elkaar investeert.

Emile Pruim, Bart Caminada, Armando A.S. Mosele, Jeffrey Bosch van den, Peter Roos, Willem van Leeuwen, Claudio Bolman, Bart Jan Smittenaar, Mark Buytelaar, Jan Paul Kerkhof (te bereiken via telefoon…), Michiel Tros, Petrouska van Loon – Vercoutre, Ard Haan, Daniel Smits, Leonard van Spronsen en Steven Corijn (Tamara Huijbers en Robert Medenblik waren verhinderd) maakten nader met elkaar kennis onder het genot van een lunch, een serieuze maar vaak ook humoristische noot.

De komende kringbijeenkomsten staan in het teken van verdieping, verbinding en het delen van kennis, ervaring én uiteraard het netwerk. Iedere lunchbijeenkomst wordt themagericht ingevuld op verschillende locaties. Dát is de business kring ….. we houden u op de hoogte! Door de vele interesse wordt inmiddels een tweede Business Kring opgetuigd… Ook interesse om deel te nemen? Klik HIER!

Terug naar home