Geslaagd Winter Nieuwjaarsevent mooie aftrap 2020.

Dat de mogelijkheden van De Uithof Den Haag divers zijn voor teamuitjes, bewees het grootste sportcentrum van Europa gisteren tijdens het Winter Nieuwjaarsevent van Business Netwerk Haaglanden. Eugene de la Croix, Daan Sybrandy en Linda Scheepmaker trokken alles uit de kast om het Curling Event in goede banen te leiden.

Curling bleek een uitstekend, sportief bindmiddel te zijn voor een netwerkavond als aftrap voor 2020. Ruim 50 leden gingen met elkaar de strijd aan, verdeeld over verschillende teams. Diverse fanatieke strijders wrongen zich in alle bochten om de overwinning binnen te slepen. Team 3 van o.a. John Roozeboom en Stephan den Hollander sleepte de teamprijs binnen en Marcel Toet ging er met de individuele prijs vandoor, beschikbaar gesteld door De Uithof.

In een aprés-curling sfeer werd onder het genot van food & drinks de avond netwerkend in gezelligheid vervolgd. Rond 22.00 uur werd ‘het eindlied’ ingezet, waarbij de deelnemers tevreden aftaaiden. Een geslaagde avond met een mooie aftrap voor een top 2020 was een feit! Uiteraard volgen de foto’s binnenkort op de website.

Meer weten over BNH? Kijk dan op verder op onze website www.businessnetwerkhaaglanden.nl Op naar het volgend event! (Fotocredits: Jochem van Loon…)

Terug naar home