Aansluiting Verschoor Groep bij Business Netwerk Haaglanden!

“Wij waren al een tijdje aan het snuffelen bij Business Netwerk Haaglanden (BNH). Een krachtig netwerk dat buiten het zakelijke ook maatschappelijk betrokken is. Dat past bij ons,” aldus Hans Verschoor die samen met Ed de Vos leiding geeft aan het allround onderhoudsbedrijf uit Wateringen. Welkom Hans en Ed bij BNH!

Verschoor is trots op het 75e jarige familiebedrijf. “De hand van de vakman staat bij ons centraal. We zijn begonnen als schilderbedrijf. Tegenwoordig zijn we een volledige partner in vastgoedonderhoud en pakken we alle vraagstukken aan. Van bouw- en instalatiewerkzaamheden tot schilderwerk, een echte onderhoudsspecialist dus. Variërend werkend voor vastgoedbeheerders, institutionele beleggers, VVE’s, woningbouwcorporaties, overheden, onderwijs- en zorginstellingen en heel veel daartussen,” aldus een trotse directeur.

Ook kennis maken met de Verschoor Groep? Kijk op de website www.verschoorgroep.com of meld je aan voor het Netwerk Winterevent van BNH op 29 januari, waar je beide heren kunt ontmoeten!

Verschoor Groep

Barbier 2

2290 AC Wateringen

0174389200

info@verschoorgroep.com

 

Terug naar home