Roestig Blond nieuw lid Business Netwerk Haaglanden (BNH)

Jahoor…..dáár hebben we op gewacht! Eindelijk een écht biermerk binnen ons netwerk… een lust voor het oog en de mond: …..welkom Roestig Blond!

 

 

Eigenaar Eric Beugelsdijk heeft met zijn geliefde Denise in 2018 een écht Haags biertje ontworpen en laten brouwen. Het bier, dat gebrouwen wordt door Brouwerij Scheveningen, is een fris blond biertje met een klein beetje ginger, oftewel gember. “Een beetje rood bij het blond, weer een knipoog naar ons,” lacht Beugelsdijk.

“Voor blond bier koester ik altijd al een heimelijke liefde. Na wat verkenning wist ik dat dit ooit zou uiten in het uitbrengen van ons eigen blond bier. En dat is het geval. Een biertje met een amberachtige kleur en de bitterzoete smaak van blond. En dat maakt Roestig Blond, “verklaart de enthousiaste ondernemer.

Op de drukke Ondernemersborrel van de Hoornwijck Groep afgelopen donderdag werd het lidmaatschap met BNH officieel beklonken. Toeval of niet… de Hoornwijck Groep verraste iedere bezoeker met een heerlijk flesje Roestig Blond als dank voor hun komst.

 

 

 

Meer weten over Roestig Blond? Kijk dan op de website www.roestigblond.nl

Terug naar home